Hoe wij werken aan duurzame en toekomstgerichte oplossingen

Duurzaamheid

Duurzaamheid, ESG en maatschappelijke ondernemen zijn aspecten die binnen elk organisatie aandacht krijgen of anders zou moeten krijgen. En bij Normec geven wij dit extra veel aandacht. Mocht je nog twijfelen wat de drie letters ESG betekenen: ESG staat voor Environmental, Social and Governance. ESG-beleid heeft, kort door de bocht, betrekking op de vraag hoe onze dienstverlening en bedrijfsprocessen duurzamer, schoner, veiliger, eerlijker en gezonder kunnen. Hoe het, kortom, nóg beter kan.

De reikwijdte en impact van deze drie letters op onze business en de maatschappij is groot. Nu is het mooie dat veel ESG-uitgangspunten van meet af aan verankerd zitten in de dienstverlening en maatschappelijke rol van Normec. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de oprichting van Normec voortkwam uit precies die vraag: hoe kunnen wij als bedrijf in de TICC-sector duurzamer, schoner, veiliger, eerlijker en gezonder opereren? Die intrinsieke wens naar beter vormt de basis voor solide beleid naar beter.

 

Jaarlijks ESG-rapport
Elke jaar ontwikkelt Normec een ESG-rapport. In dit rapport lees je waar het ESG-beleid van Normec zich in het afgelopen jaar op heeft toegespitst, welke partijen daarbij betrokken waren en wat de uitdaging is voor de komende jaren. Want ESG-beleid is geen quick fix maar een voortdurend integraal proces van verbetering. Van leren, meten en samenwerken, van overleggen, inspireren, en ja ook van pionieren. Onze ESG-rapporten zijn in vier talen te downloaden op deze website

Normec wil een bijdrage leveren aan een duurzame en veilige werkomgeving.

Joep Bruins - CEO Normec

DE NUMMER ÉÉN IN KWALITEIT EN VEILIGHEID

Neem contact op