Advipro treedt toe tot Normec Group

Advipro treedt toe tot Normec Group

Advipro is verheugd om de toetreding tot de Normec Group aan te kondigen.

Advipro is bijna 20 jaar geleden opgericht en kan de voorbije jaren terugkijken op indrukwekkende groeicijfers. Advipro is een kennisbedrijf dat projecten en processen ondersteunt in de farmaceutische & biotechnologische industrie. Het bedrijf is opgericht door Peter Scheyltjens en Kristel Patteet en telt momenteel meer dan 140 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lille en er zijn daarnaast ook vestigingen in Willebroek en Breda (NL). Advipro beschikt ook over een mobiel validatieteam, uitgerust met state-of-the-art meetinstrumenten, en heeft een eigen hightech cleanroom die dienst doet als trainingscentrum, wat uniek is in de sector. Sinds 2018 participeerde investeringsvennootschap Pentahold in Advipro naast de oprichters. Per juni 2022 maakt Advipro volledig deel uit van de Normec Group.

Toon Witvrouwen (CEO): “Het partnership tussen Normec Group en Advipro is het resultaat van een intensief traject waarin we op zoek zijn gegaan naar de best geplaatste partner om de groeiambities van Advipro te ondersteunen. Door de krachten van Normec Group en Advipro te bundelen, zetten wij samen een sterkere organisatie neer met een uitstekend dienstenpakket en hoogwaardige kennis. We kijken enthousiast uit naar de toekomst waar we samen onze ambitieuze groeiplannen kunnen verwezenlijken. Verder kunnen onze klanten blijven rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals zij gewend zijn van Advipro.”

Joep Bruins (CEO): “Het was voor ons een unieke kans om met Advipro samen te werken en deze konden we absoluut niet voorbij laten gaan. We zijn zeer onder de indruk van de reputatie en dominante marktpositie die Advipro heeft opgebouwd in de life science industrie. Het bedrijf staat bekend om haar expertise, hoge kwaliteit en excellente dienstverlening aan de klant. Dit zijn kernwaarden die ook bij Normec Group centraal staan. We kijken er enorm naar uit om samen te werken met het Advipro team en om gezamenlijk de life sciences activiteiten binnen onze groep verder uit te breiden”.

Over Normec Group

Normec Group is een groeiend en ondernemend bedrijf op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance met meer dan 2.500 medewerkers in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Normec Group onderscheidt zich door kennisintensieve dienstverlening te combineren met excellente serviceniveaus voor haar klanten, mede door de inzet van vooruitstrevende technologie.

Over Advipro

Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Onze activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met als rode draad product- en patiëntveiligheid.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!