Rebranding Normec All Water Services

Normec All Water Services (AWS)

Op 18 januari 2021 is de bedrijfsnaam en uitstraling van All Water Services (AWS) overgegaan naar Normec All Water Services (AWS).

In 2019 is AWS al overgenomen door de Normec Group, een toonaangevende instantie op het gebied van testen, inspecteren, controleren en compliance (TICC). Normec Group heeft als internationaal bedrijf, veel bedrijven onder haar vleugels in veel verschillende branches en kan de TICC markt op deze manier uitstekend bedienen.

Voor klanten van  Normec AWS verandert er in principe niets, alleen de presentatie naar buiten toe. Het nieuwe logo zal prijken op de documenten, gevel en bussen. Daarnaast heeft ook de website van Normec AWS flink in de steigers gestaan en wij zijn trots op het resultaat. Een nieuwe website met een vernieuwend design en met meer informatie over het bedrijf, de dienstverlening en met behoud van de tools die men gewend was van de oude website, zoals directe toegang tot het digitale portal ‘Mijn AWS’.

> Bekijk hier de nieuwe website van Normec AWS <

De diensten blijven gelijk, de mensen zijn nog steeds dezelfde en de service zal ook nog zo zijn. Daarnaast zullen er andere diensten bijkomen omdat ook het milieu verandert.  Onder de vleugels van de Normec Group kan Normec AWS zich ontwikkelen om een nog betere service en vollediger dienstenaanbod aan te bieden.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!