Normec Foodcare breidt lab activiteiten verder uit

Overname LVL

Normec Group neemt LVL over

Per 1 november 2020 maakt LVL Lebensmittel- & Veterinarlabor GmbH (LVL) onderdeel uit van de Normec Group.

LVL werd in 1998 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Emstek, in het hart van een van de dichtste landbouwgebieden van Duitsland. LVL is een geaccrediteerd laboratorium en richt zich op microbiologische-, chemische- en serologische analyses ten behoeve van food & feed en is uitgegroeid tot een autoriteit binnen haar werkgebied met nu in totaal zo’n 70 medewerkers. Het klantenbestand van LVL bestaat uit slachthuizen, vleesverwerkende bedrijven, slagers, dierenartsen en producenten van diervoeding.

De bedrijfsvoering van LVL blijft in handen van Dr. Kirsten Mueller en ook Dr. Erwin Sieverding en Dr. Dieter Schulze blijven nauw betrokken bij de verdere uitbouw van LVL Laboratorium.

Normec is verheugd om LVL aan de Normec Group toe te voegen. Samen met de andere laboratoria in de groep kunnen wij in de toekomst een nog bredere klantenkring van dienst zijn. Daarbij zal vanzelfsprekend ook nauw samengewerkt worden met de bestaande vestigingen van Normec Foodcare in Duitsland alsmede met de 7 andere laboratoria binnen de groep.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!