Normec Life Safety & Environment breidt opleidingsactiviteiten verder uit

Overname Inrush & Certiprotect

Normec Group neemt Inrush en Certiprotect over

Per 1 december 2020 maken Inrush en Certiprotect onderdeel uit van de Normec Group

Over Inrush
Inrush werd in 2000 opgericht door 2 docenten met veel ervaring in veiligheidsopleidingen en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in deze markt. Inrush verzorgt veiligheidsopleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties. De deelnemers aan de opleidingen zijn medewerkers die werken in en met elektrische installaties en personeel dat in de nabijheid van deze installaties bijvoorbeeld schilder-, bouwkundige- en schoonmaakwerkzaamheden verricht.

Sinds de oprichting verzorgt Inrush (Stipel) veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning voor ruim 2.500 cursisten per jaar. Dit vanuit vier eigen locaties, op gastlocaties en op klantlocaties. Inrush heeft veel kennis en ervaring in de offshore, energiebedrijven (opwekking en distributie), windenergie, ziekenhuizen, installateurs en tractiebedrijven.

Over Certiprotect
Certiprotect werd in 2012 opgericht en is het onafhankelijke examenbureau voor veiligheidsexamens. Deelnemers van een opleiding bij Inrush, kunnen bij Certiprotect hun examen afleggen.

Het management van Inrush en Certiprotect blijft na de transactie ongewijzigd in handen van René Arends als directeur Inrush en Rick Kramer als directeur Certiprotect.

Normec is verheugd om beide bedrijven aan de Normec Group toe te voegen. Binnen de divisie Normec Life Safety & Environment worden hiermee de opleidingsactiviteiten binnen de (industriële) werkomgeving verder uitgebouwd na de eerdere overname van Industrial Safety & Emergency Consult (ISEC) nabij de Antwerpse haven.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!