Rebranding Normec Kalsbeek

Rebranding Normec Kalsbeek

Afgelopen week is Kalsbeek B.V. overgegaan naar Normec Kalsbeek. Met deze naamswijziging is ook de volledige huisstijl aangepast naar Normec.

In 2020 is Kalsbeek B.V. al toegetreden tot de Normec Group, een toonaangevende instantie op het gebied van testen, inspecteren, controleren en compliance (TICC). Normec Group heeft als internationaal bedrijf, veel bedrijven onder haar vleugels in verschillende branches en kan de TICC markt op deze manier uitstekend bedienen.

Meerwaarde Normec Group

De toetreding tot de Normec Group zorgt voor verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening. Ook biedt het Normec Kalsbeek investeringsruimte om belangrijke en unieke producten verder te ontwikkelen.

Nieuwe huisstijl

Voor klanten van Normec Kalsbeek verandert er in de dagelijkse praktijk niets, alleen de presentatie van de organisatie. De bedrijfsuitingen zijn in een nieuw, oranje en grijs jasje gestoken. De website heeft een vernieuwend design gekregen met meer informatie over het bedrijf, de dienstverlening en de producten.

Ontdek de nieuwe website van Normec Kalsbeek.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!