Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig.

CEO Normec Group

Joep Bruins

Joep Bruins is een ondernemer met een achtergrond in de technische sector en de financiële sector. Voor de oprichting van Normec was hij CEO van Orangefield Group, een financiële dienstverlener die hij in tien jaar liet uitgroeien van een kleine speler tot een internationale organisatie met kantoren in meer dan 20 landen. Na de verkoop van Orangefield vond Joep een nieuwe uitdaging: waarde toevoegen aan de markt voor inspectie en certificering. In 2015 startte hij met twee collega’s Marco en Martje de Normec Group.

COO Normec Group

Britt Schuurs

Britt Schuurs is Chief Operating Officer bij Normec Group. Voor Normec, was Britt investeerder bij Summit Partners, een Amerikaans private equity fonds met kantoren in Boston, San Francisco en Londen. Britt is haar loopbaan begonnen bij Goldman Sachs in Londen in het Fusie & Overname team met een focus op de Europese Technologie Sector. Britt heeft een Bachelor in Actuariële Wetenschappen en een Master in Financiële Econometrie van de Universiteit van Amsterdam.

CFO Normec Group

Marco Zomer

Marco Zomer is een van de drie oprichters van Normec Group. Hij heeft ruime ervaring in diverse managementrollen. Voor Normec werkte hij met Joep Bruins en Martje Princen bij Orangefield Group, waar hij de rol van finance director voor Orangefield Nederland vervulde. Marco heeft een Master in Econometrics & Management Science en een Master in Economics & Business. Marco heeft dus een financiële achtergrond en heeft daarnaast veel kennis van procesoptimalisaties met behulp van IT.

General Counsel Normec Group

Frederik Bernoski

Frederik Bernoski is General Counsel bij Normec Group. Na zijn rechtenstudie deed hij als advocaat bij Nauta Dutilh mooie ervaring op (o.a. in New York). In 2010 werkte Frederik al samen met Joep Bruins bij Orangefield Group. Na vervolgens een aantal jaren zijn eigen weg te zijn gegaan, is Frederik sinds augustus 2020 werkzaam bij Normec Group. Met zijn ruime kennis op het gebied van legal is hij nauw betrokken bij overnametrajecten en een juridische vraagbaak voor de organisatie.

Chief Information Officer

Minke Smit

Minke Smit is sinds 2022 Chief Information Officer van Normec.

Managing Director Normec Life Safety & Environment

Martje Princen

Martje Princen is een van de drie oprichters van Normec Group. Zij heeft een juridische achtergrond en net als Joep Bruins heeft zij bij Orangefield Group gewerkt. In maart 2016 is zij gestart als operationeel directeur van Normec Certification, daarna werd zij in 2017 als managing director verantwoordelijk voor alle business units onder Normec Assurance. In 2020 is Martje aangesteld als managing director van Normec Life Safety & Environment, waar Normec Assurance onder valt.

Managing Director Normec Foodcare

Arno Rengers

Arno Rengers is ondernemer en manager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van product- en smaaktesten. Hij heeft een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Samen met Martin Breedland heeft hij IvoMar Marktonderzoek (nu onderdeel van Normec Foodcare) uitgebouwd tot marktleider in Nederland en België, waardoor zij de grootste retailers tot hun klanten kunnen rekenen. Sinds begin 2017 is hij managing director van Normec Foodcare.

Algemeen directeur Normec Assurance

Judith Berentsen

Judith Berentsen is algemeen directeur van de divisie Normec Assurance. Daarvoor was ze operationeel directeur van Normec FLC en ze heeft jarenlang verschillende managementposities bekleed bij CROP certificering. Judith beschikt over de bijzondere combinatie van hard en soft skills. Ze heeft ruime kennis van de inspectiebranche en de branches waar inspecties en controles worden uitgevoerd. Ook bezit ze het vermogen om een hecht team te kunnen smeden. Judith heeft een bedrijfseconomische achtergrond en ruime ervaring in Finance & Accountancy.

Directeur Sales & Marketing Normec Foodcare

Roger Nass

Roger Nass is directeur Sales & Marketing bij Normec Foodcare en heeft 15 jaar ervaring in de levensmiddelenbranche. Hij heeft zijn studie levensmiddelentechnologie afgerond aan de Universiteit Wageningen. Na enkele jaren te hebben gewerkt bij Unilever is hij de afgelopen 12 jaar werkzaam geweest bij FrieslandCampina. Hierin heeft hij succesvol verschillende internationale commerciële teams geleid waarin een klantgerichte aanpak centraal stond. Sinds januari 2019 heeft Roger de overstap gemaakt naar Normec Foodcare.

Managing director Normec AWS

Hans van der Wart

Hans van der Wart is Managing Director van Normec AWS en clusterdirecteur van de Normec water entiteiten. Hans deed ruime ervaring op bij ALcontrol, waar hij het lab- en kwaliteitssysteem in Zweden, UK en Nederland optimaliseerde. In die periode behaalde hij ook zijn MBA Strategic Management. Vervolgens vervulde hij diverse managementfuncties in Nederland, o.a. bij Eurofins en Kiwa Compliance. In 2018 startte Hans bij Normec AWS, waar hij zich richt op het verder laten groeien en professionaliseren van het bedrijf.

Operationeel Directeur Normec Foodcare

Mariska van Schaik

Mariska van Schaik is Directeur Operations bij Normec Foodcare. Ze heeft haar studie Levensmiddelentechnologie afgerond aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch. Vervolgens is zij gestart als projectmanager QA bij Bureau voor Kwaliteitszorg. In ruim tien jaar tijd is Mariska een specialist geworden in het vakgebied en doorgegroeid in verschillende managementposities. Vanaf 2019 is zij als operationeel directeur verantwoordelijk voor Normec Quality Assurance, Normec Foodlab en Normec Sensory.

Managing Director Normec Servaco

Nico Van Landuyt

Nico Van Landuyt is sinds 2018 medebestuurder bij Normec Servaco, de Belgische tak van de Normec Group. Na zijn studies als dokter in de genees-, heel en verloskunde en een aanvullend certificaat in de biotechnologie ging hij in 1988 aan de slag in het familiebedrijf Servaco. Nico was, als eigenaar, de sturende kracht om dit samen met zijn team op korte tijd uit te bouwen tot een groep van bedrijven actief in milieu-, bouwkundig- en levensmiddelenonderzoek. Toonaangevend op de Belgische markt. Vanaf 2018 ondersteunt hij de verdere uitbouw van de Normec Group.

DE NUMMER ÉÉN IN kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op