Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig.

CEO Normec Group

Joep Bruins

Joep Bruins is een ondernemer met een achtergrond in de technische sector en de financiële sector. Voor de oprichting van Normec was hij CEO van Orangefield Group, een financiële dienstverlener die hij in tien jaar liet uitgroeien van een kleine speler tot een internationale organisatie met kantoren in meer dan 20 landen. Na de verkoop van Orangefield vond Joep een nieuwe uitdaging: waarde toevoegen aan de markt voor inspectie en certificering. In 2015 startte hij met twee collega’s Marco en Martje de Normec Group.

COO Normec Group

Britt Schuurs

Britt Schuurs is Chief Operating Officer bij Normec Group. Voor Normec, was Britt investeerder bij Summit Partners, een Amerikaans private equity fonds met kantoren in Boston, San Francisco en Londen. Britt is haar loopbaan begonnen bij Goldman Sachs in Londen in het Fusie & Overname team met een focus op de Europese Technologie Sector. Britt heeft een Bachelor in Actuariële Wetenschappen en een Master in Financiële Econometrie van de Universiteit van Amsterdam.

CFO Normec Group

Marco Zomer

Marco Zomer is een van de drie oprichters van Normec Group. Hij heeft ruime ervaring in diverse managementrollen. Voor Normec werkte hij met Joep Bruins en Martje Princen bij Orangefield Group, waar hij de rol van finance director voor Orangefield Nederland vervulde. Marco heeft een Master in Econometrics & Management Science en een Master in Economics & Business. Marco heeft dus een financiële achtergrond en heeft daarnaast veel kennis van procesoptimalisaties met behulp van IT.

Managing Director Normec Life Safety & Environment

Martje Princen

Martje Princen is een van de drie oprichters van Normec Group. Zij heeft een juridische achtergrond en net als Joep Bruins heeft zij bij Orangefield Group gewerkt. In maart 2016 is zij gestart als operationeel directeur van Normec Certification, daarna werd zij in 2017 als managing director verantwoordelijk voor alle business units onder Normec Assurance. In 2020 is Martje aangesteld als managing director van Normec Life Safety & Environment, waar Normec Assurance onder valt.

Commercieel directeur Normec Life Safety & Environment

Nathalie de Haas

Nathalie de Haas is Commercieel directeur bij Normec Life Safety & Environment. Na haar Marketing studie is zij begonnen bij De Arbodienst als Marketeer en is doorgegroeid tot Algemeen Directeur. Ze is in 2018 gestart met een Executive MBA bij Nyenrode en verwacht in 2023 af te studeren. Haar ervaring ligt op het gebied van Marketing, Sales & Business Development. In mei 2020 heeft Nathalie de overstap naar Normec gemaakt.

Managing Director Normec Foodcare

Arno Rengers

Arno Rengers is ondernemer en manager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van product- en smaaktesten. Hij heeft een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Samen met Martin Breedland heeft hij IvoMar Marktonderzoek (nu onderdeel van Normec Foodcare) uitgebouwd tot marktleider in Nederland en België, waardoor zij de grootste retailers tot hun klanten kunnen rekenen. Sinds begin 2017 is hij managing director van Normec Foodcare.

Managing Director Normec Foodcare

Martin Breedland

Martin Breedland is ondernemer en manager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van product- en smaaktesten. Martin heeft een commerciële achtergrond en veel kennis van IT. Samen met Arno Rengers heeft hij IvoMar Marktonderzoek (nu onderdeel van Normec Foodcare) uitgebouwd tot marktleider in Nederland en België, mede door het succes van het testcentrum ‘Het Smaakhuis’. Sinds begin 2017 is hij managing director van Normec Foodcare.

Operationeel Directeur Normec Foodcare

Mariska van Schaik

Mariska van Schaik is Directeur Operations bij Normec Foodcare. Ze heeft haar studie Levensmiddelentechnologie afgerond aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch. Vervolgens is zij gestart als projectmanager QA bij Bureau voor Kwaliteitszorg. In ruim tien jaar tijd is Mariska een specialist geworden in het vakgebied en doorgegroeid in verschillende managementposities. Vanaf 2019 is zij als operationeel directeur verantwoordelijk voor Normec Quality Assurance, Normec Foodlab en Normec Sensory.

Directeur Label&Specifications en Audits&Inspections Normec Foodcare

Hanneke Veltman

Hanneke Veltman is directeur Label&Specifications en Audits&Inspections bij Normec Foodcare. Na haar studie levensmiddelentechnologie heeft zij 12 jaar in diverse functies in de zuivel- en suikerindustrie gewerkt. Daarna is zij bijna 20 jaar eigenaar geweest van Kroonenburg Advies. Sinds 2019 maakt Kroonenburg onderdeel uit van Normec. Hanneke is ondernemer en kent de markt van levensmiddelenproducenten, horeca&catering en retailers van binnenuit.

Directeur Training&Education Normec Foodcare

Gerben Ballast

Gerben Ballast is directeur bij Normec Foodcare. Gerben houdt zich bezig Training&Education, Quality Control en onze buitenlandse activiteiten in Scandinavië en Duitsland (IQ Nordics en IQ Germany). Na zijn studie Bestuurskunde (en later Retailmanagement bij Nyenrode) heeft hij ruim 20 jaar in de retail&wholesale sector gewerkt. Gerben is gestart als managementtrainee bij Ahold en heeft daarna diverse MT/directieposities in de retail sector vervuld. In 2017 is Gerben gestart bij N&S Quality Consultants om het stokje van Michaël van Duijnhoven (DGA) over te nemen. In 2019 is N&S toegetreden tot Normec Foodcare.

Directeur Sales & Marketing Normec Foodcare

Roger Nass

Roger Nass is directeur Sales & Marketing bij Normec Foodcare en heeft 15 jaar ervaring in de levensmiddelenbranche. Hij heeft zijn studie levensmiddelentechnologie afgerond aan de Universiteit Wageningen. Na enkele jaren te hebben gewerkt bij Unilever is hij de afgelopen 12 jaar werkzaam geweest bij FrieslandCampina. Hierin heeft hij succesvol verschillende internationale commerciële teams geleid waarin een klantgerichte aanpak centraal stond. Sinds januari 2019 heeft Roger de overstap gemaakt naar Normec Foodcare.

DE NUMMER ÉÉN IN kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op