Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig.

CEO Normec Group

Joep Bruins

Joep Bruins is een ondernemer met een achtergrond in de technische sector en de financiële sector. Voor de oprichting van Normec was hij CEO van Orangefield Group, een financiële dienstverlener die hij in tien jaar liet uitgroeien van een kleine speler tot een internationale organisatie met kantoren in meer dan 20 landen. Na de verkoop van Orangefield vond Joep een nieuwe uitdaging: waarde toevoegen aan de markt voor inspectie en certificering. In 2015 startte hij met twee collega’s Marco en Martje de Normec Group.

COO Normec Group

Britt Schuurs

Britt Schuurs is Chief Operating Officer bij Normec Group. Voor Normec, was Britt investeerder bij Summit Partners, een Amerikaans private equity fonds met kantoren in Boston, San Francisco en Londen. Britt is haar loopbaan begonnen bij Goldman Sachs in Londen in het Fusie & Overname team met een focus op de Europese Technologie Sector. Britt heeft een Bachelor in Actuariële Wetenschappen en een Master in Financiële Econometrie van de Universiteit van Amsterdam.

CSO Normec Group

Marco Zomer

Marco Zomer is een van de drie oprichters van Normec Group. Marco heeft een master in Econometrics & Management Science en een master in Economics & Business en heeft ruime ervaring in diverse managementrollen. Sinds de oprichting van Normec heeft hij vanuit verschillende functies bijgedragen aan de groei van Normec. Zo is hij achtereenvolgens CFO, CTO, COO, Projects & IT-manager en nogmaals CFO geweest. Nu als Chief Sustainability Officer (CSO) draagt hij zorg voor het ESG-beleid van Normec Group.

CFO Normec Group

Robert Wolff

Robert Wolff is Chief Financial Officer van Normec Group. Na zijn studie bedrijfseconomie deed hij boekhoudkundige en management ervaring op bij General Electric’s Corporate Audit Staff. In 2007 trad Robert in dienst bij de Amerikaanse kleding- en schoenenverkoper VF Corp, waar hij als CFO Azië de sterke groei van de regio Azië leidde. In 2014 trad Robert in dienst als CFO Azië bij Cognita Schools, een buy and build PE backed private school operator in de regio Azië. In 2017 keerde Robert terug naar Nederland om bij The Adecco Group aan de slag te gaan als CFO Noord-Europa, waar hij de financiële transformatie leidde. Sinds mei 2022 is Robert in dienst bij Normec Group als CFO.

CHRO Normec Group

Susanne Laumans

Susanne Laumans is sinds 2021 Chief Human Resource Officer van Normec.

General Counsel Normec Group

Frederik Bernoski

Frederik Bernoski is General Counsel bij Normec Group. Na zijn rechtenstudie deed hij als advocaat bij Nauta Dutilh mooie ervaring op (o.a. in New York). In 2010 werkte Frederik al samen met Joep Bruins bij Orangefield Group. Na vervolgens een aantal jaren zijn eigen weg te zijn gegaan, is Frederik sinds augustus 2020 werkzaam bij Normec Group. Met zijn ruime kennis op het gebied van legal is hij nauw betrokken bij overnametrajecten en een juridische vraagbaak voor de organisatie.

CTO Normec Group

Oliver Hagemann

Oliver Hagemann is Chief Transformation Officer bij Normec Group. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in management consulting en private equity gesteunde bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening en in de telecommunicatiesector. Oliver ondersteunt het bedrijf in het bereiken van haar strategische en financiële ambitie, door middel van performance management, het opzetten van een schaalbaar platform voor verdere groei en het leveren van strategische transformatie-initiatieven. Hij heeft zowel een diploma bedrijfskunde van de Technische Universiteit van Berlijn als een doctoraat in marketing- en innovatiemanagement.

Managing Director Normec Life Safety & Environment

Martje Princen

Martje Princen is een van de drie oprichters van Normec Group. Zij heeft een juridische achtergrond en net als Joep Bruins heeft zij bij Orangefield Group gewerkt. In maart 2016 is zij gestart als operationeel directeur van Normec Certification, daarna werd zij in 2017 als managing director verantwoordelijk voor alle business units onder Normec Assurance. In 2020 is Martje aangesteld als managing director van Normec Life Safety & Environment, waar Normec Assurance onder valt.

Managing Director Normec Foodcare

Arno Rengers

Arno Rengers is ondernemer en manager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van product- en smaaktesten. Hij heeft een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Samen met Martin Breedland heeft hij IvoMar Marktonderzoek (nu onderdeel van Normec Foodcare) uitgebouwd tot marktleider in Nederland en België, waardoor zij de grootste retailers tot hun klanten kunnen rekenen. Sinds begin 2017 is hij managing director van Normec Foodcare.

Managing director Normec Sustainability

Mariska van Schaik

Mariska van Schaik is Managing Director van de business line Normec Sustainability. Zij heeft haar studie Levensmiddelentechnologie in Den Bosch afgerond. Vervolgens is zij gestart als QA-adviseur bij de Care for Food Group. In ruim vijftien jaar heeft Mariska zich ontwikkeld tot specialist in de Testing, Inspection, Certification and Compliance (TICC) branche. Zij heeft leiding gegeven aan verschillende business units. Van 2018 tot 2023 was zij als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor alle Quality Assurance en Quality Control units van de Foodcare business line. Vanaf 2023 is zij verantwoordelijk voor de nieuwe business line Sustainability.

DE NUMMER ÉÉN IN kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op