Kunde. Ondernemendheid. Ambitie. En zorgvuldigheid.

CEO Normec Group

Joep Bruins

Joep Bruins is een ondernemer met een achtergrond in de technische sector en de financiële sector. Voor Normec was hij CEO van Orangefield Group, een financiële dienstverlener die hij in tien jaar liet uitgroeien van een kleine speler tot een internationale organisatie met kantoren in meer dan 20 landen. Na de verkoop van Orangefield vond Joep een nieuwe uitdaging: waarde toevoegen aan de markt voor inspectie en certificering. In 2015 startte hij met twee collega’s de Normec Group.

CFO Normec Group

Marnix Cornelius

Marnix Cornelius is een ervaren financial met meer dan 10 jaar werkervaring in de TIC sector. Voor Normec heeft hij eindeverantwoordelijke financiële functies gehad bij diverse TIC bedrijven. Zo was hij o.a. financieel directeur bij KIWA, een TIC onderneming die hij heeft mede laten uitgroeien van een nationale speler tot een internationale organisatie. Zijn laatste functie was CFO bij CAG, een adviesbureau op lucht- en waterkwaliteit. Naast ervaring in de TIC sector heeft hij een brede bancaire achtergrond waarin hij voor de ING diverse M&A deals heeft begeleid en gestructureerd. Marnix is bedrijfseconoom en registercontroller (RC).

COO Normec Group

Britt Schuurs

Britt Schuurs is Chief Operating Officer bij Normec. Voor Normec, was Britt investeerder bij Summit Partners, een Amerikaans private equity fonds met kantoren in Boston, San Francisco en Londen. Britt is haar loopbaan begonnen bij Goldman Sachs in Londen in het Fusie & Overname team met een focus op de Europese Technologie Sector. Britt heeft een Bachelor in Actuariële Wetenschappen en een Master in Financiële Econometrie van de Universiteit van Amsterdam.

Managing Director Life, Safety & Environment

Hans de Regt

Hans de Regt is verantwoordelijk voor Normec Life Safety en Environment. Hans heeft langjarige ervaring binnen TICC sector. Eerst als eigenaar en directeur van een geaccrediteerde onderneming in het test en inspectiewerkveld en daarna als divisiedirecteur met globale verantwoordelijkheid voor inspecties binnen DEKRA. Hans heeft natuurkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en is daarna aan deze instelling gepromoveerd. Aansluitend heeft hij research, sales en managementfuncties bekleed binnen een aantal multinationals met als standplaats Duitsland.

Managing Director Normec Assurance

Martje Princen

Martje Princen is een van de drie oprichters van Normec. Zij heeft een juridische achtergrond en net als Joep Bruins heeft zij bij de Orangefield Group gewerkt. In maart 2016 is zij gestart als operationeel directeur van Normec Certification en sinds 2017 is zij als managing director verantwoordelijk voor alle business units onder Normec Assurance.

Managing Director Normec Foodcare

Arno Rengers

Arno Rengers is ondernemer en manager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van product- en smaaktesten. Hij heeft een commerciële en bedrijfskundige achtergrond. Samen met Martin Breedland heeft hij IvoMar Marktonderzoek (nu onderdeel van Normec Foodcare) uitgebouwd tot marktleider in Nederland en België, waardoor zij de grootste retailers tot hun klanten kunnen rekenen. Sinds begin 2017 is hij directeur van Normec Foodcare.

Managing Director Normec Foodcare

Martin Breedland

Martin Breedland is ondernemer en manager met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van product- en smaaktesten. Martin heeft een commerciële achtergrond en veel kennis van IT. Samen met Arno Rengers heeft hij IvoMar Marktonderzoek (nu onderdeel van Normec Foodcare) uitgebouwd tot marktleider in Nederland en België, mede door het succes van het testcentrum ‘Het Smaakhuis’. Sinds begin 2017 is hij directeur van Normec Foodcare.

DE NUMMER ÉÉN IN KWALITEIT EN VEILIGHEID

Neem contact op