Hybeta

HYBETA (afgeleid van HYgiene, BEratung und Technische Analysen) is een onafhankelijk hygiëne-instituut, dat zich richt op het ondersteunen van ziekenhuizen bij de implementatie van wettelijke eisen.

Bezoek www.hybeta.com

Veel klanten zijn al sinds de oprichting (2004) bij HYBETA, zij vertrouwen op hun deskundigheid, kennen hun vakbekwaamheid en onafhankelijkheid, omdat hun medewerkers uit alle sectoren van de gezondheidszorg komen en dus de problemen van hun klanten uit eigen ervaring kennen. De kracht van HYBETA ligt in pragmatische oplossingen die zich in het dagelijks leven bewijzen.

Het zwaartepunt van hun diensten ligt op technische hygiëne: zij zijn gespecialiseerd in het testen van opwerkingsprocessen van medische hulpmiddelen, kwalificatie van ruimtelucht en cleanroomtechnologie, alsmede hygiëneadvies voor bouwkundige maatregelen. Aangezien de eisen even individueel zijn als hun klanten, voeren ze alle tests uit in hun eigen microbiologisch laboratorium, zodat ze flexibel en onafhankelijk op alle situaties kunnen reageren. Uiteraard houden hun voorgestelde oplossingen rekening met de rechtsgrondslag, de normatieve vereisten en de huidige stand van kennis en technologie, zodat de klant rechtszekerheid heeft.

Om onafhankelijkheid te kunnen garanderen – een belangrijke troef van HYBETA – zijn zij ook geaccrediteerd als onafhankelijk testlaboratorium volgens DIN EN ISO/IEC 17025.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!