• Normec
  • Nederlands Certificatie Kantoor (NCK)

Nederlands Certificatie Kantoor (NCK)

Het Nederlands Certificatie Kantoor is een geaccrediteerde certificeringsinstelling op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Onze deskundige, ervaren inspecteurs investeren in een duurzame relatie. Ons doel is om een voor u werkbaar en beheersbaar systeem om te zetten in een certificaat en/of erkenning.

Bezoek www.nckbv.nl

De medewerkers van het Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) staan met beide benen op de werkvloer zodat wij organisaties kunnen en willen begrijpen en staan daarmee voor kwaliteit en flexibiliteit. Uw voordeel is de flexibele planning, directe contacten met het kantoor, auditoren met branchekennis uit de praktijk en dat alles tegen een concurrerend tarief in de markt.

NCK is het certificeringsbureau waar u zaken mee wilt doen. Wij investeren graag in duurzame relaties. Dit wordt bevestigd in het feit dat NCK aanbevolen wordt door Bouwend Nederland en opgenomen is in hun leveranciersregister. NCK is onpartijdig. Objectiviteit staat bij ons hoog in het vaandel bij de certificering van bedrijven.

Een overzicht van enkele van onze diensten:

NCK is een onafhankelijke certificerende instelling en is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Management Systeemcertificatie (C501) en Certificatie van producten (C626).

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site, vraag direct een offerte aan of neem direct contact met ons op via 0251 – 222 273 of per mail info@nckbv.nl.De nummer één in kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op