Normec Aquaserva

Veiligheid is het belangrijkste aspect voor elke gebouwbeheerder. De specialisten van Normec Aquaserva kennen de eisen die op dit gebied aan organisaties worden gesteld. Waterveiligheid, brandveiligheid, veiligheidskeuringen en een gezond binnenmilieu vallen onder een door Normec ontwikkeld totaalpakket voor álle veiligheidsaspecten van gebouwen. Toepassingen ervan zijn bijvoorbeeld keuring & advies, duurzaam installatiebeheer en uitvoering van installatie-aanpassingen aan drinkwater-, gas- of luchtinstallaties.

Bezoek www.normecaquaserva.nl

Gebouwveiligheid is voor u heel belangrijk. U wilt graag dat bewoners, gasten en medewerkers veilig en gezond kunnen wonen en werken in uw woningen of gebouwen. Bovendien heeft u te maken met uitgebreide wet- en regelgeving waar u aan moet voldoen. Denk aan Arbo regels, NEN normen en het bouwbesluit.

Onze eigen inspecteurs en adviseurs ontzorgen u met een totaalpakket voor álle veiligheidsaspecten van uw gebouw. Of het nu gaat om waterveiligheid, brandveiligheid, veiligheidskeuringen of een gezond binnenmilieu. Van keuring en advies, tot duurzaam installatiebeheer en uitvoering van installatie-aanpassingen aan drinkwater-, gas- of luchtinstallaties.

Alles-onder-1-dak voor uw gebouwveiligheid
Normec AquaServa werkt samen met Normec Biobeheer. Deze heeft een eigen geaccrediteerd laboratorium voor monsterafname, onderzoek en analyse van uw water- en luchtmonsters. Daarnaast heeft u altijd een vaste adviseur of installateur. Iemand die uw installaties heel goed kent, precies weet waar hij moet zijn en zelf de monsters neemt.

Dit is niet alleen efficiënt, het zorgt ook voor een vertrouwd gezicht voor uw medewerkers, gasten en bewoners. Zo heeft u nergens omkijken naar en maken wij gebouwveiligheid voor u betrouwbaar en efficiënt.

Wij zorgen dat alles in orde komt
Voor alle werkzaamheden rond de veiligheid van uw gebouwen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een uitgebreide risicoanalyse, gedetailleerd tekenwerk, beheer van uw installaties of een gedegen advies. Of meer praktische zaken als een gecertificeerde veiligheidskeuring, het desinfecteren van besmette leidingen of de controle van uw brandblusmiddelen. Wij pakken alle acties op. We maken samen met u duidelijke afspraken en alle werkzaamheden kunt u makkelijk en direct volgen in uw online Gebouwdossier.

Daarbij gaan we altijd een stap verder. Om te kijken waar een probleem precies vandaan komt en wat wij eraan kunnen doen. Oplossingsgericht denken bij gebouwveiligheid zit in ons DNA: wij zijn er immers voor om te zorgen dat uw probleem duurzaam wordt opgelost!

Kijk voor meer informatie over Normec Aquaserva op onze site, of neem contact met ons op.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!