Onafhankelijk adviesbureau voor gebouwveiligheid

Normec AquaServa

Normec AquaServa is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouwveiligheid, met eigen installateurs en inspecteurs door heel Nederland. Veiligheid is het belangrijkste aspect voor elke gebouwbeheerder. De specialisten van Normec Aquaserva kennen de eisen die op dit gebied aan organisaties worden gesteld. Waterveiligheid, brandveiligheid, veiligheidskeuringen en een gezond binnenmilieu vallen onder een door Normec AquaServa ontwikkeld totaalpakket voor álle veiligheidsaspecten van gebouwen.

Bezoek normecaquaserva.nl

Gebouwveiligheid is voor u heel belangrijk. U wilt graag dat bewoners, gasten en medewerkers veilig en gezond kunnen wonen en werken in uw woningen of gebouwen. Bovendien heeft u te maken met uitgebreide wet- en regelgeving waar u aan moet voldoen.

Alles-onder-1-dak voor uw gebouwveiligheid
Onze eigen inspecteurs en adviseurs ontzorgen u met een totaalpakket voor álle veiligheidsaspecten van uw gebouw. U heeft een vaste adviseur of installateur. Iemand die uw installaties heel goed kent, precies weet waar hij moet zijn en zelf de monsters neemt. Normec AquaServa werkt nauw samen met Normec Biobeheer, een eigen geaccrediteerd laboratorium voor monsterafname, onderzoek en analyse van uw water- en luchtmonsters.

Een overzicht van enkele van onze diensten:

 • GebouwOnline
  Met Gebouw Online regelt u álle veiligheidscontroles en inspecties; van het voorkomen van een legionellabesmetting tot goede brandveiligheid en een gezonde ventilatie. Zo realiseert u een slim, kostenbesparend en efficiënt beheer van al uw gebouwen.
 • Waterveiligheid
  De basis van waterveiligheid begint altijd bij een risicoanalyse en beheerplan. Normec AquaServa is BRL6010-gecertificeerd en brengt voor u in kaart welke risico’s er bestaan in uw drinkwaterinstallatie. Daarna gaan we aan de slag om de waterveiligheid in uw gebouw duurzaam te herstellen; bijvoorbeeld door brononderzoek, desinfectie van leidingen of keerklepcontrole. Alles wat nodig is om de waterveiligheid van uw installaties te garanderen.
 • Brandveiligheid
  Normec AquaServa helpt u om aan uw zorgplicht te voldoen voor de brand­veilig­heid. We starten met een gedegen risicoanalyse en controleren aan de hand van de bouwvergunningstekening en uw gebruikersvergunning of u voldoet aan alle brandveiligheidseisen. We verwerken alle punten voor u in een overzichtelijk en duidelijk brandveiligheidsrapport. Op basis hiervan kunt u aanpassingen laten doen in uw gebouw. Natuurlijk kunt u de actuele status van uw installaties en de planning en uitvoering van werkzaamheden altijd volgen in Gebouw Online
 • Keuringen
  Met een veiligheidskeuring van Normec AquaServa geven onze eigen keurmeesters en inspecteurs uw elektra, gasinstallatie of andere installatie een grondige controlebeurt. Na afloop van de veiligheidskeuring krijgt u van ons een keuringsrapport met alle bevindingen. In Gebouw Online kunt u bovendien altijd meekijken naar de actuele status van uw installaties, planning, uitvoering van werkzaamheden en certificaten.

Normec AquaServa is VCA, BRL K14038, BRL 9500 KOMO, BRL 9500 NL EPBD en BRL 6010 InstallQ KOMO gecertificeerd.

Volledige ontzorging
Of het nu gaat om een uitgebreide risicoanalyse, gedetailleerd tekenwerk, beheer van uw installaties of een gedegen advies. Of meer praktische zaken als een gecertificeerde veiligheidskeuring, het desinfecteren van besmette leidingen of de controle van uw brandblusmiddelen. Wij pakken alle acties op en lossen uw problemen op. We maken samen met u duidelijke afspraken en alle werkzaamheden kunt u volgen in uw online Gebouwdossier.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site, of neem direct contact met ons op via 088 – 0062 500 of per mail info-aquaserva@normecgroup.comCertificering nodig? Offerte binnen een dag!