Normec BTV

Normec BTV is een betrouwbare partner voor al uw technische keuringen, audits of opleidingen. De kernactiviteit van BTV is het uitvoeren van technische controles, met als belangrijkste doel de veiligheid van de gebruiker te bestendigen of in ieder geval de risico’s te beperken.

Bezoek normecbtv.com

Normec BTV is een leidende speler in inspecties en keuringen van technische installaties binnen de Belgische markt en opereert met bijna 500 medewerkers vanuit 12 vestigingen, waarmee het een optimale landelijke dekking heeft gerealiseerd. Voorop staan service- en dienstverlening, maar ook door de technisch inhoudelijke expertise onderscheidt Normec BTV zich in de markt. De scope van werkzaamheden is breed om zo klanten volledig te kunnen ontzorgen als het aankomt op inspecties en keuringen.

Waarom kiezen voor Normec BTV?

  • Betrouwbare dienstverlening
    Wij voeren onze job onafhankelijk, objectief en professioneel uit met als doel technische veiligheid te bieden. Onze geografische aanwezigheid, onze solide organisatie en onze ruime pool aan gecertificeerde experten zijn de drie troeven die ervoor zorgen dat we een breed gamma aan controles kunnen uitvoeren. We gebruiken bovendien graag alle voordelen die de moderne technologie ons biedt: zo kiezen we resoluut voor een slimme digitalisering van onze processen.
  • Technische veiligheid
    De kernactiviteit van Normec BTV is het uitvoeren van technische controles, met als belangrijkste doel de veiligheid van de gebruiker te bestendigen of in ieder geval de risico’s te beperken.
  • Vriendelijkheid
    Wij willen delen. Met onze externe partners, onze medewerkers, de maatschappij en het milieu. We handelen steeds met de ambitie om tot een goede oplossing te komen voor alle betrokkenen en we tonen onvoorwaardelijk respect en vertrouwen.
Een overzicht van enkele van onze diensten:
  • Controles en keuringen. Normec BTV onderzoekt (arbeids)veiligheid bij particulieren en bedrijven door wettelijk verplichte controles uit te voeren op machines en installaties.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site, vraag direct een offerte aan door contact op te nemen via  +32 3 633 51 93 of per mail naar com-btv@normecgroup.com.

 Certificering nodig? Offerte binnen een dag!