Normec Certification

Normec Certification is marktleider op het gebied van certificering. Met deskundige, ervaren inspecteurs (kwaliteit, milieu en veiligheid). Normec Certification is in korte tijd uitgegroeid tot dé certificerende instelling in elke branche, van installatietechniek tot bouw en groothandel.

Bezoek normeccertification.nl

Normec Certification verzorgt certificering voor organisaties uit een groot aantal branches en met verschillende thema’s. Onze teams bieden servicegerichte inspecties – onpartijdig, grondig, zonder de behoeftes van de klant uit het oog te verliezen. Bij Normec hechten we veel waarde aan een efficiënt proces en duidelijke communicatie, zodat klanten snel weten waar ze aan toe zijn. Onze ervaren mensen garanderen persoonlijk contact en een overzichtelijk eindrapport.

“Het gaat onze klanten vaak niet alleen om de verplichting. Met een certificaat laat je als organisatie ook aan je klanten zien dat je kwaliteit levert en betrouwbaar bent.”

– Joep Bruins, CEO Normec

Normec Certification is geaccrediteerd voor ISO 17021 en ISO 17065 en verstrekt certificaten met het RvA logo. Normec is lid van de NVCI (Nederlandse Vereniging van Certificerende Instellingen).
Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA.

Kijk voor meer informatie over Normec Certification op onze site, of neem contact met ons op.De nummer één in kwaliteit en veiligheid

Neem contact op