Normec Certification

Normec Certification is een RvA-geaccrediteerde certificeringsinstelling onder nr. C234 en C274 en marktleider op het gebied van asbest, bouwstoffen en bodem. Onze deskundige, ervaren inspecteurs op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid helpen klanten duurzaam te verbeteren. Met onze certificeringen krijgen organisaties gedetailleerd inzicht in hun kwaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Bezoek normeccertification.nl

Normec Certification helpt u graag met het verkrijgen van een certificaat dat past bij uw bedrijf. Wij verzorgen certificering voor diverse branches. Onze teams bieden servicegerichte inspecties, onpartijdig, grondig, zonder de behoefte van de klant uit het oog te verliezen. Bij Normec Certification hechten wij veel waarde aan een efficiënt proces en duidelijke communicatie, zodat onze klanten snel weten waar ze aan toe zijn. Onze ervaren medewerkers garanderen persoonlijk contact en een overzichtelijk eindrapport waar u mee verder kunt.

Een overzicht van enkele van onze diensten:

Normec Certification is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA) voor ISO17021 en ISO17065en verstrekt certificaten met het RvA-logo. Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA (C234 en C274). Tevens zijn wij lid van de NVCI (Nederlandse Vereniging van Certificerende Instellingen). Met een Normec certificaat waarborgt u de kwaliteit van uw organisatie en maakt u het onderscheid ten opzichte van uw concurrentie.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site of vraag direct een offerte aan. Met onze klantvriendelijke overstapservice is overstappen voor u nog nooit zo eenvoudig geweest.De nummer één in kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op