Nederland optimaal brandveilig maken

  • Normec
  • Normec Fire Safety and Security (FSS)

Normec Fire Safety and Security (FSS)

Normec Fire Safety & Security (FSS) is een ISO 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling, die het gehele inspectieproces kan uitvoeren om te komen tot een gecertificeerde brandbeveiliging. Goede, efficiënte inspecties van brandbeveiligingsinstallaties is het specialisme van onze zeer ervaren en vakbekwame inspecteurs.

Bezoek normecfss.nl

Normec Fire Safety & Security (FSS) inspecteert brandbeveiligingsinstallaties voor de gebouwde omgeving. Voor elke gebruiksfunctie bestaat specifieke wet- en regelgeving over waar een brandbeveiligingsinstallatie aan moet voldoen. Deze wet- en regelgeving kennen onze vakbekwame inspecteurs tot in de puntjes. Wij helpen u om uw brandbeveiligingsinstallatie volledig volgens de vereisten te laten functioneren.

Klantgerichte werkwijze
Onze ervaren inspecteurs hanteren een grondige maar ook efficiënte werkwijze: wij stellen binnen 48 uur een offerte op en leveren binnen 4 weken een inspectierapport aan. De efficiëntie van Normec FSS is te danken aan drie aspecten van onze dienstverlening: vakbekwaamheid, duidelijke communicatie en slim gebruik van IT. Onze klanten weten snel waar ze aan toe zijn en hoeven niet wijs te worden uit onbegrijpelijk vakjargon. We maken gelijk duidelijke afspraken en schrijven inzichtelijke inspectierapporten. Daarnaast helpen onze slimme IT-toepassingen om overzicht te houden, voor zowel de klant als voor ons, en vertraging tot een minimum te beperken.

Het gehele inspectieproces bevat het beoordelen van de uitgangspunten en het ontwerp, het uitvoeren van tusseninspecties en de initiële inspectie. Als een inspectie is uitgevoerd en er een positieve conclusie op de doelstelling wordt gegeven, dan kan een inspectiecertificaat worden verstrekt.

Een overzicht van enkele van onze inspecties:

Normec Fire Safety & Security is ISO 17020 geaccrediteerd. Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site, of neem direct contact met ons op via +31 (0)73 303 9050 of per mail info-fss@normecgroup.com.De nummer één in kwaliteit en veiligheid

Neem contact op