• Normec
  • Normec Fire Safety and Security

Normec Fire Safety and Security

De teams van Normec Fire Safety and Security kennen elke toepassing voor brandbeveiliging. Goede, efficiënte inspectie van brandbeveiligingsinstallaties is het specialisme van onze zeer ervaren experts.

Bezoek normecfss.nl

Normec Fire Safety & Security (FSS) inspecteert brandbeveiligingsinstallaties voor de gebouwde omgeving. Onze ervaren inspecteurs hanteren een grondige maar ook efficiënte werkwijze: wij leveren binnen 48 uur een offerte en binnen 4 weken een inspectierapport. Het doel van Normec FSS is om de klant op integere wijze zo goed mogelijk te bedienen.

Voor elke gebruiksfunctie bestaat specifieke wet- en regelgeving over waar een brandbeveiligingsinstallatie aan moet voldoen. Deze wet- en regelgeving kennen onze vakmensen tot in de puntjes. Normec FSS helpt de klant om hun brandbeveiligingsinstallatie volledig volgens de vereisten te laten functioneren. Normec Fire Safety & Security is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA).

De efficiëntie van Normec FSS is te danken aan twee aspecten van onze dienstverlening: duidelijke communicatie en slim gebruik van IT. Onze klanten weten snel waar ze aan toe zijn en hoeven niet wijs te worden uit onbegrijpelijk vakjargon. We maken gelijk duidelijke afspraken en schrijven inzichtelijke inspectierapporten. Daarnaast helpen onze slimme IT-toepassingen om overzicht te houden, voor zowel de klant als voor ons, en vertraging tot een minimum te beperken.

Kijk voor meer informatie over Normec FSS op onze site, of neem contact met ons op.De nummer één in kwaliteit en veiligheid

Neem contact op