Voorbereid zijn op élke gevaarlijke situatie

Normec Inrush

Normec Inrush verzorgt veiligheidsopleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties. We hebben diverse samenwerkingsverbanden zodat we onze klanten een breed spectrum aan (veiligheids)opleidingen kunnen bieden.

Bezoek normecinrush.com

Over Normec Inrush
Normec Inrush werd in 2000 opgericht door 2 docenten met veel ervaring in veiligheidsopleidingen en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in deze markt. Normec Inrush verzorgt veiligheidsopleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties. De deelnemers aan de opleidingen zijn medewerkers die werken in en met elektrische installaties en personeel dat in de nabijheid van deze installaties bijvoorbeeld schilder-, bouwkundige- en schoonmaakwerkzaamheden verricht.

Normec Inrush verzorgt (Stipel) veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning voor ruim 2.500 cursisten per jaar. Dit vanuit vier eigen locaties, op gastlocaties en op klantlocaties. Normec Inrush heeft veel kennis en ervaring in de offshore, energiebedrijven (opwekking en distributie), windenergie, ziekenhuizen, installateurs en tractiebedrijven.

Wat maakt Normec Inrush uniek?

  • We maken leren leuk. De opleidingen die wij verzorgen bestaan altijd uit een theoretisch en een praktisch deel.
  • We bieden grote mate van flexibiliteit. Daar ligt onze kracht.
  • We hebben vier eigen trainingslocaties in Nederland en we geven opleidingen op klantlocaties.
  • We hebben 16 docenten die qua kennis vrijwel uitwisselbaar zijn. De meesten spreken goed Engels waardoor we ook opleidingen buiten Nederland geven.
  • In overleg kunnen wij praktijkoefeningen voorbereiden in het elektriciteitsnet van de klant, zodat wij deze kunnen toepassen tijdens de opleiding en het examen.
  • Maatwerkopleidingen zijn altijd bespreekbaar en ontwikkelbaar. Onze medewerkers denken graag met u mee en ook avond- en zaterdagopleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Een overzicht van enkele van onze opleidingen:

Wij geloven in onze veiligheidsopleidingen. De procedures die wij doceren geven zekerheid om te gaan met de risico’s bij het werken met elektriciteit.  Wij bieden diverse ondersteunende vormen van leren, zoals bijvoorbeeld e-learning. Voor PCE-opleidingen is een vooropleiding noodzakelijk, voor de overige opleidingen in principe niet.

Voor meer informatie over onze diensten kijk op onze site, of neem direct contact met ons op via +31 (0)251-750262 of per mail info-inrush@normecgroup.com.De nummer één in kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op