Voorbereid zijn op élke gevaarlijke situatie

Normec ISEC

Normec ISEC is de advies- en opleidingspartner in de veiligheidsbranche en biedt gecertificeerde opleidingen in de veiligheidssector voor industrie, windenergie en rope access in een volledig uitgerust trainingscentrum in Melsele (België). Onze klanten zijn internationaal georiënteerde bedrijven binnen de chemische en zware industrie, de windenergie- en maritieme sector.

Bezoek normecisec.com

Reken op gecertificeerde expertise
Bent u actief in de windenergiesector of maken uw medewerkers gebruik van touwtechnieken? Bij Normec ISEC vindt u een ruim aanbod van opleidingen voor uw medewerkers, zoals IRATA-opleidingen voor rope access en GWO-opleidingen voor de windsector. Daarnaast kunt u bij Normec ISEC terecht voor ervaren consultants met praktijkgericht advies op maat om het veiligheidsniveau in uw organisatie zichtbaar te verbeteren. Onze methodiek is gebaseerd op een no-nonsens-aanpak met aandacht voor de menselijke factor. Wij zijn gevestigd aan de rand van het Antwerpse havengebied, waar een TrainingPlant is uitgebouwd met ongekende creativiteit en mogelijkheden.

Wat maakt Normec ISEC uniek?

Een overzicht van enkele van onze diensten:

Het resultaat van vele jaren on-en offshore ervaring en de expertise welke is ontwikkeld in samenwerking met Belgische en Nederlandse windparken door de jaren heen, is een opleidingspakket dat maatgevend is voor de sector. Buiten de internationaal genormeerde GWO Basic Safety Training en noodzakelijk refresher-opleidingen (met specialisatie scenario-based modules) en het IRATA Training Membership bieden wij een breed spectrum van specialty-trainingen aan waaronder Boatlanding & Ladder Rescue, Advanced First Aid Training, Advanced Height Rescue Training, Offshore Confined Space Training en Renewable Rigging and Hoisting training.

Voor meer informatie over onze diensten kijk op onze site, of neem direct contact met ons op via +32 (0)3 575 89 80 of per mail info-isec@normecgroup.com.De nummer één in kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op