Normec Kalsbeek

Normec Kalsbeek is hét toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van waterveiligheid met een breed scala aan uitgekiende oplossingen en eigen ontwikkelde producten. Ook op het gebied van waterkwaliteit voor uw bedrijfsproces, koel- en/of verwarmingsinstallatie heeft Normec Kalsbeek de juiste oplossing. Normec Kalsbeek heeft alle expertises voor veilig drink- en proceswater voor u in huis.

Bezoek normeckalsbeek.nl

Normec Kalsbeek assisteert uw organisatie bij de zorg voor een gezonde leef- en werkomgeving. Wij analyseren en onderzoeken de omgeving en geven een op maat gesneden advies. Hierdoor bent u in staat om een gezonde leefomgeving voor uw gebruikers, en een gezond werkklimaat aan uw medewerkers, te bieden. Al meer dan 70 jaar bedienen wij vele bedrijven, organisaties en instellingen met slimme maatwerkoplossingen en all-in-servicecontracten – in elke sector.

Optimaal risicomanagement
Van periodieke analyses door monstername,  keerklepcontroles, desinfectie en microbiologisch onderzoek tot en met het opstellen van een 100% onafhankelijke risicoanalyse en volledig geautomatiseerd beheersplan voor legionellapreventie: Normec Kalsbeek heeft alle expertises voor veilig drink- en proceswater voor u in huis. Kalsbeek beschikt over een eigen service- en onderhoudsafdeling voor apparatieve waterbehandeling. Aangevuld met chemische producten bieden wij een oplossing voor al uw waterkwaliteit vraagstukken.

Intelligente oplossingen
De uitgekiende tools van Normec Kalsbeek bieden in combinatie met onze digitale legionellabeheer-app T@pper dé totaaloplossing voor microbiologische preventie, waaronder legionella, listeria en salmonella. Een overzicht van de producten van Normec Kalsbeek:

 • T@pper
  Realtime legionellabeheer via smartphone, pc of tablet. Dit is dé digitale oplossing voor legionellapreventie, met situationeel gestuurde taken voor uw locatiebeheerder. Maar ook handige management rapportages, overzichten van openstaande taken, en uw digitale logboek.
 • S@nsor
  S@nsor is dé slimme legionellapreventiesensor. Naast de temperatuur, wordt ook de doorstroming in uw leidingen gemeten. Zo voorkomt u onnodige waterverspilling en bent u 24/7 volledig in controle over uw legionellabeheer. Handmatige beheersmaatregelen zijn verleden tijd. S@nsor in combinatie met T@pper stuurt uw beheer situationeel aan. Geen verspilling van water en tijd. Geheel draadloos, duurzaam en efficiënt.
 • Ecapro+
  Het Ecapro+ systeem is uiterst succesvol in het bestrijden van Legionella. Het desinfectans Anoxyl, wat wordt geproduceerd door de Ecapro+, wordt toegevoegd aan het drinkwater. Veilig, milieuvriendelijk en CTBG goedgekeurd voor drinkwaterinstallaties.
 • Micronox
  Onze Micronox is hét desinfectiesysteem voor proceswater toepassingen. Het voorkomt gebruik van chemicaliën en is daarmee duurzaam en veilig. De Micronox technologie is een uniek proces van anodische oxidatie. Het is een krachtige, milieuvriendelijke en veilige desinfectie oplossing. Het doodt bacteriën zoals Legionella, E-coli, Enterococcen en andere microbiologische verontreinigingen op een milieuvriendelijke manier af en vervalt na verloop van tijd tot een niet-toxische zwakke zoutoplossing.
 • Chemische producten
  Een brede lijn aan eigen chemische producten voor waterbehandeling, ter bescherming van uw installaties tegen microbiologische, organische vervuiling.

Volledig in control
Door de focus op eigen producten loopt Normec Kalsbeek voorop in de markt en is Normec Kalsbeek in staat om voor elk water probleem een oplossing te bieden. Neem contact op met Normec Kalsbeek wanneer u de veiligheid in uw gebouw(en) en werkomgeving wilt kunnen waarborgen, voor advies over het ontwerp van uw drink- en/of proceswaterinstallatie of als u wilt weten hoe u door een hygiënische, doeltreffende waterbehandeling de gezondheidsrisico’s tot een minimum kunt beperken.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site of neem direct contact met ons op via 0592 – 350 000 of per mail info-kalsbeek@normecgroup.com. Onze waterspecialisten helpen u graag.De nummer één in kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op