Normec Laboratorium

Normec Laboratorium is een RvA-geaccrediteerd laboratorium onder nr. L330 voor onderzoek naar en controle van zand, grind, puingranulaat, beton en asfalt. De bouw vraagt om gegarandeerde en betrouwbare kwaliteit. Kwaliteitscontroles van uw bouwstoffen door onze experts is daarom van essentieel belang. Ons laboratorium richt zich specifiek op het vaststellen van de kwaliteit van diverse bouwstoffen en op ondersteunen van onze klanten bij het certificeren van producten.

Bezoek www.normeclaboratorium.nl

De kennis waarmee ons laboratorium is omgeven strekt niet alleen tot de analyse, maar ook tot de toepassing van uw bouwmateriaal. Onze gedegen aanpak leidt tot betrouwbare analyses.

Normec Laboratorium is een ISO17025 geaccrediteerd laboratorium. Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA.

Kijk voor informatie over onze diensten op onze site of neem direct contact met ons op via +31 (0)345 585 000 of per mail info-lab@normecgroup.com.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!