Normec Rei-Lux

Om de conditie van masten, leuningen, portalen en vele andere elementen te meten zijn innovatieve technieken een vereiste. Normec Rei-Lux heeft deze meettechnieken ontwikkeld en gepatenteerd. U schakelt ons in om in beeld te brengen welke objecten veilig zijn en welke op korte termijn vervangen dienen te worden.

Bezoek www.normecrei-lux.nl

De openbare veiligheid is een zaak van ons allemaal. Maar hoe weet u of de masten, portalen, leuningen en kunstwerken die onder uw verantwoordelijkheid vallen nog steeds veilig zijn? Daarvoor schakelt u Rei-Lux in. Wij maken gebruik van innovatieve en gepatenteerde meettechnieken om de conditie van masten, leuningen, portalen en vele andere elementen te meten. Zo brengen wij in beeld welke objecten veilig zijn en welke op korte termijn vervangen dienen te worden.

Waarom kiezen voor Rei-Lux?
Het garanderen van de openbare veiligheid staat voor Rei-Lux op nummer één.
Maar wij bieden u ook:

  • De beste meettechnieken: Rei-Lux is het enige bedrijf dat naast 3D-statische metingen ook 3D dynamische en/of rotatiemetingen uitvoert en uitspraken doet over het gehele object. Ook solitairmetingen en een one-stop inspectie behoren tot de mogelijkheden.
  • Financiële besparing: Als u kiest voor onze stabiliteitsmetingen, voorkomt u dat op papier afgeschreven objecten onnodig worden vervangen. Met als resultaat een enorme kostenbesparing.
  • Garantie: Na meting en goedkeuring geven wij een zekerheidscertificaat af. Hiermee garanderen wij u dat het object nog minimaal zes jaar zonder problemen mee kan gaan. Rei-Lux stelt zich voor deze periode aansprakelijk.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor stabiliteitsmetingen verlengt u de levensduur van objecten. Daarmee voorkomt u onnodige productie. Het effect: een flinke CO2 reductie.
  • Kwaliteit: Rei-Lux werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo beschikken wij over een VCA**-certificaat, is de Rei-Lux moederorganisatie ISO gecertificeerd en heeft het Tüv instituut aangegeven dat onze meetmethodes niet destructief zijn. Onze beleidsverklaring (Pdf-bestand) is opvraagbaar bij ons secretariaat.
  • Ervaring: Rei-Lux is sinds 1988 actief in de openbare verlichting. Inmiddels hebben wij wereldwijd meer dan 2 miljoen lichtmasten gemeten en in Nederland meer dan 200.000. Ruim 230 gemeenten en andere opdrachtgevers hebben tot op heden van onze diensten gebruik gemaakt.

Wilt u weten hoe wij dit doen en welke objecten wij voor u kunnen meten? Bekijk onze website. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!