Openbare veiligheid gegarandeerd

Normec Rei-Lux

Normec Rei-Lux is een meetbedrijf dat de stabiliteit van lichtmasten en soortgelijke verankerde objecten, met behulp van een gepatenteerd 3D-meetsysteem, meet. De metingen zijn gericht op het verlengen van de levensverwachting van de objecten, waardoor kosten worden bespaard en onnodige CO2-uitstoot wordt voorkomen.

Bezoek normecrei-lux.nl

De openbare veiligheid is een zaak van ons allemaal. Maar hoe weet u of de masten, portalen, leuningen en kunstwerken die onder uw verantwoordelijkheid vallen nog steeds veilig zijn? Daarvoor schakelt u Normec Rei-Lux in. Wij maken gebruik van innovatieve en gepatenteerde meettechnieken om de conditie van masten, leuningen, portalen en vele andere elementen te meten. Zo brengen wij in beeld welke objecten veilig zijn en welke op korte termijn vervangen dienen te worden.

Waarom kiezen voor Normec Rei-Lux?
Het garanderen van de openbare veiligheid staat voor Normec Rei-Lux op nummer één en wij bieden u ook:

  • De beste meettechnieken: Rei-Lux is het enige bedrijf dat naast 3D statische metingen ook 3D dynamische metingen en/of dynamische 3D-rotatiemetingen uitvoert en uitspraken doet over het gehele object. Ook solitairmetingen en een one-stop inspectie behoren tot de mogelijkheden.
  • Financiële besparing: Als u kiest voor onze stabiliteitsmetingen, voorkomt u dat op papier afgeschreven objecten onnodig worden vervangen. Met als resultaat een enorme kostenbesparing.
  • Garantie: Na meting en goedkeuring geven wij een zekerheidscertificaat af. Hiermee garanderen wij u dat het object nog minimaal zes jaar zonder problemen mee kan gaan. Rei-Lux stelt zich voor deze periode aansprakelijk.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor stabiliteitsmetingen verlengt u de levensduur van objecten. Daarmee voorkomt u onnodige productie. Het effect: een flinke CO2 reductie.
  • Kwaliteit: Rei-Lux werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo beschikken wij over een VCA**-certificaat, is de Normec Rei-Lux ISO 9001 gecertificeerd en heeft het TÜV instituut aangegeven dat onze meetmethodes niet destructief zijn.
  • Ervaring: Rei-Lux is sinds 1988 actief in de openbare verlichting. Inmiddels hebben wij wereldwijd meer dan 2 miljoen lichtmasten gemeten en in Nederland meer dan 200.000. Ruim 230 gemeenten en andere opdrachtgevers hebben tot op heden van onze diensten gebruik gemaakt.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site, vraag direct een offerte aan of neem direct contact met ons op via 073 – 684 10 50 of per mail info.rei-lux@normecgroup.comCertificering nodig? Offerte binnen een dag!