Normec uppenkamp

Normec uppenkamp is het adviesbureau in Duitsland op het gebied van geluidsoverlast, geuren, luchtverontreinigende stoffen en bouwfysica. Klanten kiezen voor Normec uppenkamp vanwege de interdisciplinaire samenstelling van het team, de hoogwaardige technische uitrusting en het persoonlijke contact. Wij bieden onze klanten uitgebreide expertise en advies op het gebied van voorspelling, meting, goedkeuring en beoordeling van milieuvraagstukken.

Bezoek normecuppenkamp.com

Normec uppenkamp is een van de grootste onafhankelijke instellingen voor immissiecontrole in Duitsland en wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van milieu, waaronder het verstrekken van prognoses, metingen, goedkeuringen en beoordelingen met als doel oplossingen te vinden voor het verminderen van blootstelling aan geluid, trillingen, luchtverontreinigende stoffen, geuren en emissies in de bouwplanning.

Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring vinden onze milieudeskundigen pragmatische oplossingen die zijn gebaseerd op de eisen van onze klanten.

Normec uppenkamp is geaccrediteerd door de DAkkS (Deutsche Akkredietierungsstelle).

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze site of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +49(0)2561 44915-0.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!