Normec VRO

Normec VRO is een RvA-geaccrediteerde inspectie-instelling onder nr. I203. Normec VRO inspecteert en certificeert ondernemingen die zich willen onderscheiden op het gebied van eerlijke arbeid. Normec VRO is bevoegd om inspecties uit te voeren voor o.a. het SNA Keurmerk, het SNF keurmerk, de ABU en de NBBU.

Bezoek www.normecvro.nl

Normec VRO ontwikkelt normen en schema’s, verzorgt trainingen en workshops en inspecteert en certificeert. Dit doen wij in verschillende branches, zoals de uitzendbranche, bouw, transport, logistiek, techniek, schoonmaak, vlees en pluimvee.

Een overzicht van enkele van onze diensten:

Klanten kiezen voor Normec VRO vanwege:

  • Het directe persoonlijke contact
  • De snelle reactie, korte doorlooptijden en efficiënte invulling van de audits
  • Onze onafhankelijke audits door integere en onpartijdige medewerkers, die betrokken zijn bij uw organisatie
  • De transparante werkwijze en duidelijke afspraken
  • Onze jarenlange ervaring en expertise in de branche

Normec VRO is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit betekent dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de norm NEN 4400-1 en handboek SNA en de Norm voor huisvesting van arbeidsmigranten – SNF-regulier/SNF-inhuur registeren het harmonisatiedocument SNF (registratienummer I203).

Kijk voor meer informatie en alle diensten op onze site of neem direct contact met ons op via 088 – 894 4001 of per mail info-vro@normecgroup.com.

 Certificering nodig? Offerte binnen een dag!