OCB

Sinds 1962 is OCB het controleorganisme voor al uw huishoudelijke en industriële keuringen. Naast de indienststellingen van installaties en machines, kan u ook rekenen op OCB voor de periodieke keuring van bijvoorbeeld de elektrische installatie of uw lift.

Bezoek www.ocb.be

OCB is een vzw en een keuringsorganisme voor alle wettelijke en kwalitatieve veiligheidscontroles. OCB wil haar klanten een kwaliteitsgarantie bieden, daarom voeren wij al onze keuringen uit die overeenkomen met de criteria van de normen NBN EN, ISO/IEC 17020 en de toepasselijke delen van de norm NBN EN ISO 9002.

Uw veiligheid … onze zorg!

OCB heeft als keuringsorganisme alle bekwaamheid en expertise in huis om alle keuringen en veiligheidsopdrachten correct, volledig en veilig te kunnen uitvoeren. Onze medewerkers werken volgens vastgelegde procedures, instructies en checklisten die deel uitmaken van ons kwaliteitshandboek. OCB Controleorganisme werkt steeds klantgericht en draagt service naar haar klanten en potentiële klanten hoog in het vaandel.

Thuis in de nieuwe reglementen over keuringen

Geen vraag is ons te veel. OCB beschikt over een studiedienst waarbij de medewerkers op de hoogte zijn van alle oude en nieuwe reglementeringen wat keuringen betreft. Onze medewerkers van de studiedienst beschikken niet alleen over de theoretische expertise van de keuringen en reglementen, maar beschikken ook over een ruime technische ervaring. Deze kennis delen ze graag met u.

Opvolging periodieke keuring door OCB

Sommige installaties moeten op periodieke tijdstippen opnieuw gekeurd worden. Wij zijn er ons van bewust dat u als bedrijfsleider wel andere zaken aan uw hoofd heeft dan keuringen aan te vragen. OCB zorgt ervoor dat u niet telkens opnieuw een periodieke keuring van uw installatie moet aanvragen. Wij houden voor elke klant de periodieke keuringen bij in onze databank, onze planningsdienst maakt tijdig een afspraak met u om de nieuwe periodieke keuring in te plannen.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!