Servaco

Voor industriële analyses en onderzoek neemt u contact op met SERVACO NV een onafhankelijk, multidisciplinair Normec laboratorium. Wij zijn actief in de deelgebieden milieu, bouwkunde, leder en textiel en algemeen onderzoek.

Bezoek www.servaco.be

‘Net iets meer…’

 SERVACO nv is een onafhankelijk, multidisciplinair laboratorium voor industriële analyses en onderzoek.

De gestructureerde opbouw per vakgebied en de lokale aanwezigheid garanderen een doeltreffende, deskundige dienstverlening. Daarenboven kunt u rekenen op een extra toelichting, een bijkomende duiding, daar waar u het nodig acht.

Het ‘net iets meer’ van SERVACO.

Multi-disciplinair
Milieu – Bouwkunde – Leder & Textiel – Algemeen onderzoek : de verschillende takken waarin Servaco nv actief is.

Lokale aanwezigheid
De aanwezigheid van drie vestigingen verspreid over Vlaanderen draagt bij tot een zeer vlotte dienstverlening.

Deskundigheid
Vanaf de oprichting in 1973 is Servaco vandaag de dag uitgegroeid tot een onderneming met een 130-tal medewerkers, actief in alle sectoren. Tijdens deze periode werd een uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd, zeker een meerwaarde.

Hoog ‘service-level’
Als leverancier van diensten vat Servaco het begrip ‘service’ in de ruimste zin van het woord op en iedere Servaco-medewerker streeft ernaar de klant ‘net dat meer’ te bieden.
Servaco is immers zodanig gestructureerd dat het zijn opdrachtgevers een hoog ‘service-level’ kan aanbieden. Kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit, timing en communicatie komen hierin ruim aan bod.

Als ‘een raderwerk’ worden de verschillende diensten op elkaar afgestemd – de opdrachten gecoördineerd via een uitgebreide ‘dienst orderprocessing’.

Kijk voor meer informatie over Servaco op onze site, of neem contact met ons op.Certificering nodig? Offerte binnen een dag!