De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren & compliance

Wij zijn Normec

Normec test, inspecteert en certificeert, zodat organisaties veilig, snel en (kosten)efficiënt kunnen innoveren.

Dankzij onze mensen, door de wol geverfde experts met ondernemerservaring, zijn wij in korte tijd stabiel uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze missie is nog altijd dezelfde als die van de kleine organisatie die in 2015 het levenslicht zag: wij willen in een altijd veranderende wereld ondersteuning bieden bij innovatie. Zodat onze relaties veilig kunnen pionieren.

Inmiddels werken ruim 3.000 gedreven mensen elke dag aan het verbeteren van de organisaties van onze opdrachtgevers. We zijn de trotse werkgever van professionals met jarenlange ervaring in en kennis van de sector waarin ze hun werk doen. Opdrachtgevers ervaren het contact met elk inspectieteam als prettig. Persoonlijk. Betrokken. We duiken diep in een organisatie. Gedegen testrapporten, snelle maar grondige en goed geautomatiseerde certificeringsprocedures, dat is wat ons betreft de standaard. Omdat we organisaties daarbij voorzien van advies waar zij op kunnen bouwen, zetten we samen met de klant nieuwe norm.

Normec wil een bijdrage leveren aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving.

Joep Bruins - CEO Normec
  • Duurzaam beter Onze testen, inspecties, certificeringen en compliance-diensten zijn erop ingericht om risico’s te voorkomen. De toegevoegde waarde van Normec is onze inzet om met opdrachtgevers samen ook daadwerkelijk verbeteringen in organisaties aan te brengen. Onze klanten mogen rekenen op gedetailleerd inzicht in kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Dat is immers de enige basis van waaruit zij hun producten en diensten verder willen ontwikkelen. Dat noemen wij duurzaam beter.
  • Groeien met een gezonde organisatie Iedere organisatie die innoveert, doet dat om te groeien. Om de wereld te veroveren. Goede testen en inspecties worden soms als een noodzakelijk kwaad gezien, echter juist bij innovatie biedt testen en inspecteren kansen die niemand wil missen. Normec opereert vanuit de belangrijke overtuiging dat standaarden voor veiligheid, milieu en kwaliteit zijn ontwikkeld op basis van decennialange ervaring. Het mooie aan ons werk is dat wij met behulp van al die ervaring helpen organisaties gezond te houden, terwijl zij onbezorgd kunnen pionieren.
  • Excellente IT-gedreven dienstverlening Vakinhoudelijk de beste zijn, vinden we bij Normec niet genoeg. Snelle, doeltreffende en (kosten)efficiënte diensten, daarmee maken we verschil. We investeren fors in de doorontwikkeling van onze IT-processen en toepassing. We creëren en gebruiken de beste applicaties, we zitten bovenop de laatste ontwikkelingen.
  • Investering in relaties Kwaliteit en veiligheid zijn binnen elke organisatie basisvoorwaarden. Een certificerende instelling moet niet alleen 100% onafhankelijk en goed geaccrediteerd zijn, maar ook volledig ontzorgen. Normec begrijpt wat certificeringsprocedures van organisaties vragen en investeert in langdurige relaties door het opleveren van heldere rapportages, duidelijke feedback over wat er beter kan en moet. Daarnaast bieden we raad en daad bij de uitvoering van de voorgestelde verbeteringen.
Europa

Internationaal georiënteerd specialisten netwerk

Contact

Accreditatie

De laboratoria van Normec zijn RvA of BELAC geaccrediteerd conform ISO/IEC 17025 (RvA: L264, L330, L509, L281; BELAC: 080-Test en 052-Test). Normec is lid van FENELAB, de brancheorganisatie van erkende laboratoria in Nederland.
Deskundig.

Onze mensen kennen de verschillende branches waarin we actief zijn door en door. We weten wat er in de dagelijkse praktijk van organisaties wordt verlangd en wat daarmee gemoeid is. We zijn inhoudelijk betrokken, klanten kunnen op ons rekenen.

Snel. Efficiënt.

Door toepassing van onze beproefde methodes en technieken werken we snel en (kosten)efficiënt. We communiceren actief over voortgang en processen.

Resultaat.

Wij laten onze opdrachtgevers graag voor ons spreken. Zij beoordelen onze diensten en de service gemiddeld met een 8.

Slim.

Ook voor onszelf leggen we de lat hoog. Om effectief, duurzaam en transparant te kunnen werken heb je technologie nodig. Slimme technologie. Die zetten we dus in en we ontwikkelen deze steeds verder door.

Whistle blower procedure van Normec

Onze whistle blower procedure kunt u hieronder vinden via de downloadknop.

Whistle blower procedure

DE NUMMER ÉÉN IN kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing

Neem contact op