Gedreven mensen die streven naar buitengewone kwaliteit

Werken bij Normec

Kunde. Ondernemendheid. Ambitie. En zorgvuldigheid. Eigenschappen die je herkent bij 900 Normec medewerkers. Persoonlijkheidskenmerken die we bij Normec op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar ook voor… drive.

Het was drive waarmee onze founders Normec hebben gerealiseerd. We bestaan en we groeien door kennis en kunde, we excelleren door drive. Deze mentaliteit is wat ons onderscheidt. Het is onze niet aflatende aantrekkingskracht.

We zijn op zoek naar meer mensen met drive. Naar initiatoren. Kundige mensen, met ervaring binnen een van onze vakgroepen. Want Normec groeit snel en stabiel, in binnen- en buitenland.

Herken jij jezelf hierin? Heb je kennis van zaken en beschik je over energie en verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we benieuwd naar jouw drive. Als er een match is, dan is er mogelijk een rol voor je weggelegd binnen een van onze teams.

Onze teams houden ook altijd de toekomst in de gaten; we blijven zoeken naar betere oplossingen. We willen namelijk wel vooroplopen in ons vak.

Martje Princen, Managing Director Assurance

Assurance

Normec Certification

Normec Certification is marktleider op het gebied van certificering. Met deskundige, ervaren inspecteurs (kwaliteit, milieu en veiligheid). Normec Certification is in korte tijd uitgegroeid tot dé certificerende instelling in elke branche, van installatietechniek tot bouw en groothandel.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Laboratorium

Normec Laboratorium is RvA- geaccrediteerd onder nummer L330. Deze kwalificatie en onze gedegen aanpak leiden tot betrouwbare analyses. De kennis waarmee het laboratorium is omgeven strekt niet alleen tot de analyse, maar ook tot de toepassing van uw materiaal.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec VRO

VRO ondersteunt organisaties bij vraagstukken over inspecties en certificeringen met Fair Labour als uitgangspunt. In samenwerking met brancheorganisaties zijn wij actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe normen en schema's voor diverse branches zoals: de uitzendbranche, bouw, transport, logistiek, techniek, schoonmaak, vlees en pluimvee.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Fair Labour Certification

Het verhogen van de kwaliteit in hun branche, het uitbannen van oneerlijke concurrentie, het verbeteren van de positie van werknemer met als doel een eerlijke arbeidsmarkt. Normec FLC ondersteunt organisaties met inspecties en of ze (nog) voldoen aan de eisen van de verschillende normeringen en keurmerken.

Meer informatie Bekijk vacatures

Foodcare

Normec Foodcare

Normec Foodcare is de specialist in voedselkwaliteit en – veiligheid. Wij helpen u graag verder met Q&A-vraagstukken, erkende microbiologische, chemische en fysische analyses, smaaktesten, Q&A software, etikettering en opleidingen. Op de kwaliteit en veiligheid van voedsel valt voor onze klanten niets af te dingen.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Quality Assurance

Wij regelen de beste zorg voor vraagstukken bij bedrijven in de levensmiddelen-industrie en bij instellingen. Uw kwaliteit, voedselveiligheid en QA-oplossingen zijn bij onze professionals in goede handen.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Sensory

De specialist in product- en smaak-onderzoek. Wij bieden passende oplossingen voor retailers en fabrikanten van A-merken en/of huismerken zoals in-home onderzoek en het testcentrum ‘Het Smaakhuis’.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Foodlab

U kunt bij ons terecht voor alle geaccrediteerde microbiologische, chemische & fysische analyses (L509); onderzoek naar houdbaarheid; kwaliteit van grondstoffen en vergelijkbare producten en digitale inspecties.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Label & Specifications

Onze specialisten kunnen al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en wet- en regelgeving beantwoorden. Wij controleren uw etiketten en adviseren inzake noodzakelijke wijzigingen.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Training & Education

Voor een compleet assortiment van trainingen voor bedrijven in de voedingsindustrie. Wij bieden zowel open inschrijving trainingen als op maat gemaakte incompany of e-learning trainingen, voor elke bedrijfssituatie.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec CareNet Online

CareNet Online QA software. De slimme en efficiënte oplossing voor de kwaliteitsafdeling. Wij bieden slimme procesbeheersing voor de industrie op het gebied van inspecties, e-learning, handboeken, specificaties en registraties. Ook tailormade!

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Foodtrust

Foodtrust wil als onafhankelijke expert op het gebied van Food defense (TACCP), voedselfraude (VACCP) en crisismanagement bedrijven helpen bij preventieve maatregelen om een transparante voedselketen te bevorderen.

Meer informatie Bekijk vacatures

Hoofdkantoor

Testen, inspecties, compliance

Normec Aquaserva

Veiligheid is het belangrijkste aspect voor elke gebouwbeheerder. De specialisten van Normec Aquaserva kennen de eisen die op dit gebied aan organisaties worden gesteld. Waterveiligheid, brandveiligheid, veiligheidskeuringen en een gezond binnenmilieu vallen onder een door Normec ontwikkeld totaalpakket voor álle veiligheidsaspecten van gebouwen. Toepassingen ervan zijn bijvoorbeeld keuring & advies, duurzaam installatiebeheer en uitvoering van installatie-aanpassingen aan drinkwater-, gas- of luchtinstallaties.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Biobeheer

Normec BioBeheer is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau. Onze deskundigen nemen water- en binnenmilieu monsters en stellen heldere analyses op. Met grondig onderzoek en inspecties en met gedegen advies garandeert Normec Biobeheer de veiligheid van (drink)water en een gezonde werkomgeving.

Meer informatie Bekijk vacatures

Normec Fire Safety and Security

De teams van Normec Fire Safety and Security kennen elke toepassing voor brandbeveiliging. Goede, efficiënte inspectie van brandbeveiligingsinstallaties is het specialisme van onze zeer ervaren experts.

Meer informatie Bekijk vacatures

Servaco

Voor industriële analyses en onderzoek neemt u contact op met SERVACO NV een onafhankelijk, multidisciplinair Normec laboratorium. Wij zijn actief in de deelgebieden milieu, bouwkunde, leder en textiel en algemeen onderzoek.

Meer informatie Bekijk vacatures

All Water Services

All Water Services is de erkende en geaccrediteerde specialist op het gebied van bemonsteren en analyseren van afvalwater, oppervlaktewater en open zwemwater. Hieronder valt het integrale proces van bemonstering, analyse en rapportage. De deskundige medewerkers van AWS reizen door het land om bemonsteringen uit te voeren. Tot de opdrachtgevers van AWS behoren organisaties uit een range van industrieën waar proceswater wordt ingezet, zoals de voedingsmiddelenindustrie, maar ook diverse waterschappen en Rijkswaterstaat.

Meer informatie Bekijk vacatures

De nummer één in kwaliteit en veiligheid

Neem contact op